Zoldertrappen-online.nl
Winkelwagen 0
€ 0,00

Zoldertrap Keylite houten uitvoering 3-delig, plafondhoogte 280 cm

Art.nr.
Keylite-3D
€ 245,98 € 203,29

Keylite zoldertrapen

Keylite zoldertrappen zijn bijzonder doordat de ladder afneembaar is. Dit biedt de mogelijkheid om de ladder op een andere plek op te slaan. Ideaal wanneer er onvoldoende ruimte is voor het opbergen van een vlizo- of schuiftrap. Deze trappen zijn van hoge kwaliteit en zeer functioneel. Levering gebeurt compleet, dus inclusief bijvoorbeeld het dakluik en antikras beschermdoppen. Uiteraard zijn alle zoldertrappen ook op maat te maken. De Keylite zoldertrappen worden enkel geleverd in hout.

Driedelig en vierdelige keylite trappen

De Keylite trappen zijn voorzien van voorgemonteerde Flick Fit bevestigingsbeugels. Keylite trappen zijn er in driedelige of vierdelige uitvoering. Het voordeel bij een vierdelige uitvoering is dat de trap nog een slag kan worden gevouwen waardoor er minder opslagruimte nodig is.

  • Zoldertrap Keylite houten uitvoering 4-delig, plafondhoogte 280 cm
  • Zoldertrap Keylite houten uitvoering 4-delig, plafondhogte 320 cm
  • Monteren in een oogwenk

    De Keylite trappen zijn door het meegeleverde montageplaat zeer eenvoudig te monteren. Er zitten standaard Flick-Fit bevestigingsbeugels voorgemonteerd waardoor montage van onderaf mogelijk is. Dit is handig omdat u geen hulp van anderen nodig heeft. Verder zitten er handgrepen en anti-slip tredes bij voor uw veiligheid en is de trap aan de onderkant voorzien van antikras beschermdoppen.

    Voor levering in België zijn wij genoodzaakt om voor de Keylite zoldertrappen € 165,29 excl. btw (€ 200,= incl btw) te berekenen.